Jaapani miso

Akadashi miso

Läbi müüdud
17,29 €
Akadashi miso on valmistatud puhtalt kasvatatud sojaubadest, riisist ja sojakastmest ning seda on laagerdatud kaks aastat. Tulemuseks on nüansirikas ja võrratult tummine maitse.
Läbi müüdud
Tasuta transport alates 59 € tellimusest
Nagu šampanjat, mida valmistatakse vaid Champagne'i piirkonnas Prantsusmaal, toodetakse õiget Akadashi misot ainult Aichi prefektuuri Okazaki linnas — piirkonnas, mis on tuntud oma täiusliku kliima ja traditsiooniliste kääritamismeetodite poolest.

Akadashi miso lisab luksuslikku rafineeritud maitset suppidesse ja hautistesse. Lihtsalt lahusta lusikatäis Akadashi misot kuumas vees ja saadki rikkaliku puljongi.
Samuti sobib Akadashi miso täiuslikult liha ja kala marinaadiks või maitseküllase dipina köögiviljade kõrvale.

Akadashi miso on gluteenivaba, vegan ning jaapani toidukultuuri ühe sambana valgu, kiudainete ja mineraalide allikas.
Fermenteeritud toiduna sisaldab miso probiootikume ja kasulikke baktereid, mis aitavad säilitada tervislikku tasakaalu soolestikus.
Koostisosad: sojamiso (soja) (sojaoad, söögisool), riisimiso (sojaoad, riis, söögisool), tamari sojakaste (sojaoad, söögisool).
Toitumisalane teave 100g toote kohta: energia 1749 kJ/218 kcal, rasvad 8,3g, süsivesikud 19,5g, valgud 16,2g, sool 11,1g.
Netokaal: 500g
Parim enne: vaata pakendilt
Säilitamine: hoida otsese päikesevalguse ja niiskuse eest. Avatud pakendit hoida külmikus.
Tootja: Maruya Hatcho Miso Ltd., Jaapan.
Maaletooja: Japan Lifestyle OÜ